Foton

Här lägger jag ut lite foton. De flesta är på mina hundar, men det blir lite naturbilder också. Jag har fyra underbara hundar, två phalène och två papillon. Phalène är en variant av papillon med hängande öron.

Taro är min första hund och han är född 2007. Han är väldigt energisk, entusiastisk, glad och behöver en daglig rutin som är densamma varje dag annars blir han stressad. Som valp gjorde han ett hummande ljud nästan jämt.

Rowena, phalène, är min andra hund och också född 2007. Jag säger att hon är phalène, men egentligen är hon en slokörad papillon. Hennes öronpäls tynger dock ner öronen såpass att hon ser ut som en phalène. Rowena är en väldigt lugn och samlad hund i de flesta situationer och har en bra personlighet, men är rädd för främmande hundar efter att ha sett Taro bli attackerad av en.

Eira, papillon, är syster till Iris och född 2018. Som valp var hon väldigt tuff och orädd, men nu när hon är äldre är hon mer försiktig och medveten. Eira är en ganska lugn hund, men har också mycket energi.

Iris är också papillon, född 2018 i samma valpkull som Eira. Iris är lite ängslig för nya situationer och har en del roliga ljud för sig när hon leker med sin syster eller när hon blir missnöjd. Iris gillar att ta det lugnt i mitt knä eller vila framför värmefläkten.